Terug naar de resultaten
Nieuw
Regio Drenthe

Regio Drenthe

Vraagprijs € 375.000,- k.k. Huurprijs € 2.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

UNIEKE KANS In het centrum van Rolde ligt zeer prominent dit totaal gerenoveerde horecaobject. Op dit moment is de renovatie nog in volle gang, voor u tijd om uw plannen concreet te maken zodat het door u te openen restaurant voor de feestdagen eind dit jaar up en running is. Het karakteristieke object is ooit gebouwd als herberg en heeft de laatste decennia gefunctioneerd als bowling met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 192 m²
Lees meer

Omschrijving

UNIEKE KANS

In het centrum van Rolde ligt zeer prominent dit totaal gerenoveerde horecaobject. Op dit moment is de renovatie nog in volle gang, voor u tijd om uw plannen concreet te maken zodat het door u te openen restaurant voor de feestdagen eind dit jaar up en running is.

Het karakteristieke object is ooit gebouwd als herberg en heeft de laatste decennia gefunctioneerd als bowling met daarboven een Italiaans restaurant. Een deel van bowling wordt thans verbouwd naar woonruimte waardoor we de resterende ruimte op de begane grond beschikbaar hebben voor restaurantfunctie in het meest historische deel met de fraaie serre. Buiten is ruimte voor een terras. De horeca op de verdieping komt hiermee te vervallen.

Rolde heeft een riant verzorgingsgebied en de aanwezige horeca profiteert in ruime mate van de toeristen die Rolde goed weten te vinden. Er zijn enkele parken met recreatiewoningen, campings en er lopen diverse fiets- en wandelroutes door Rolde.

Wij zijn op zoek naar ervaren ondernemers die met ons willen investeren in kwaliteit. Het pand is straks in een tiptop conditie. Aan de enthousiaste huurders de mogelijkheid om het verder af te werken naar de gedroomde formule. Wij denken dat een trattoria/pizzeria hier uitstekend op zijn plaats is: het restaurant met serre nodigt uit tot sfeervol tafelen. Maar de ligging aan de Hoofdstraat met voldoende parkeermogelijkheid staat ook garant voor de geschiktheid voor take-away (in het recente verleden bewezen). Een groot deel van het jaar ook een aantrekkelijk verkooppunt voor ijs gezien alle (toeristische) passanten.

Uiteraard staan wij ook open voor andere formules. Wij komen graag met u in gesprek!

De ondernemer die wij zoeken beschikt over ervaring, startkapitaal voor een fraai inrichting en een duidelijke visie. Wij bieden een mooie locatie en een schitterend pand met aantrekkelijke voorwaarden.

Om de stap wat makkelijker te maken bestaat er de mogelijkheid om in te groeien naar het uiteindelijke huurniveau:
Jaar 1: € 2.000 per maand
Jaar 2: € 2.500 per maand
Jaar 3: € 3.000 per maand
Jaar 4: de jaarlijkse indexering conform ROZ-voorwaarden

Dit object is ook te koop, unieke kans om iets op te bouwen, koopsom € 375.000,- kosten koper.

Eventueel is er separaat woonruimte te koop/te huur.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 375.000,- kosten koper Huurprijs € 2.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2024 Bouwjaar toelichting herontwikkeling Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 481 m² Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant Totale oppervlakte 192 m² Energie Energieklasse Niet aanwezig Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Drenthe
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Sector
restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
167 m²
Niet horecaruimte
25 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring